Betaald een Tesla Model S rijden, het kan nu door deze vacature!

Een luxe Tesla rijden is voor veel mensen slechts een droom en om daar ook nog eens betaald voor te krijgen is al helemaal geweldig. Deze droom kan nu uitkomen, want Tesla heeft een vacature openstaan voor een “Vehicle Operator” waar je nu voor kan solliciteren. Het enige wat je moet kunnen is rijden en Engels spreken.

Testen van Full Self-Driving en de kwaliteit van de wagen

Tesla staat natuurlijk bekend om hun snelle auto’s die in de toekomst volledig zelf moeten kunnen gaan rijden. Dit kunnen de Amerikaanse auto bouwers natuurlijk niet zomaar realiseren. Hiervoor hebben ze testers nodig en dat is precies wat ze op dit moment zoeken in Amsterdam. Zonder deze testers gaat bijvoorbeeld “Full Self-Driving” (FSD) nooit werken in Europa. Op dit moment mag een auto niet hoger “phase 3” autonoom rijden hebben, maar zodra deze regels veranderen wil Tesla natuurlijk zo snel mogelijk met een volledig werkende volledig zelf rijdende auto’s komen. Iets waar Elon Musk al jaren van droomt.

Tesla service

Vacature bij Tesla

Op dit moment kan je dus solliciteren voor de functie “Vehicle Operator” in Amsterdam. Dit is een full time baan waar in je het autonoom rijden en de wagens zelf gaat testen. Er wordt bij deze baan verwacht dat je flexibel bent en dag/nacht diensten kan draaien. Naast het rijden van auto’s moet je ook veel data verzamelen en verwerken op papier. Dit zul je vooral in het Engels moeten doen, want op de vacature wordt vermeld dat je deze taal goed moet beheersen. Verder moet je ook minimaal 4 jaar je rijbewijs hebben en goed over weg kunnen met computers. Voor iedereen die denkt dat dit een “makkelijk” baan zal het toch wel redelijk tegenvallen. Er wordt namelijk van de verwacht dat je een oog voor details hebt, secuur kan werken en dagelijks gedetailleerde rapporten kan schrijven over de wagen die je hebt getest.